PROTHESE UNLIMITED

ONBEPERKT ZIJN MET JE PROTHESE / ORTHESE

 

Uniek in Regio Gorinchem: Op woensdag  25 april zal tijdens de nationale sportweek in twee groepen een  Masterclass voor mensen met een kunstbeen worden georganiseerd.Lopen is voor beenprothesegebruikers zeer belangrijk en sporten een uitdaging. Gastheer van de Masterclass is Hans van Mourik, fysiotherapeut en eigenaar  van Prothese-Unlimited.  Samen met voormalig bondscoach atletiek amputees, Frank Dik heeft  hij  cursusprogramma's ontwikkeld om prothesegebruikers goed te leren omgaan met hun hulpmiddel. Ze hebben gewerkt aan de top van Nederland, die nu aan de paralympische spelen mee willen doen.

 

 

 

Masterclass beenprothesegebruikers In de voetsporen van Oscar Pistorius

 


De masterclass is bedoeld voor mensen die na hun revalidatie tijd meer willen bewegen en zo mogelijk een sportwens hebben, met name op loopgebied.  Het wordt  een zeer informatieve en open bijeenkomst waar beenprothesegebruikers een beeld krijgen wat haalbaar is.

 


De bijeenkomst is in twee groepen verdeeld. De ochtendgroep is voor beenprothesegebruikers die meer willen gaan wandelen en mogelijk harder willen lopen.  De middaggroep is voor jongeren met een beenprothese die beter met hun prothese willen gaan sporten en zo mogelijk een droom voor de Paralympics willen waarmaken.  Meer informatie en aanmelden op www.hazewind.nl/sportweek2012.html  De deelname is kosteloos.

 

 

 

Voor opgave [klik hier]

 

Geef activiteit op dag en tijdstip waaraan u wilt deelnemen. U ontvangt altijd een bevestiging. Graag ook uw telefoonnummer.