PROTHESE UNLIMITED

ONBEPERKT ZIJN MET JE PROTHESE / ORTHESE

LID VAN

Ontwikkeling van kwaliteit in de zorg heeft veel aandacht nodig.

Voorheen vanuit een patiëntenorganisatie werken Theo den Haan en Hans van Mourik nu vanuit prothese unlimited als adviseurs. Gezamenlijk kijken zij naar oplossingen voor de beperkingen van mensen met een aandoening aan de ledematen én naar de kwaliteit van producten.

Ing. Theo den Haan is deskundig op het gebied van de kwaliteit van het product, zit in diverse werkgroepen (o.a. de hulpmiddelen werkgroep van de CG-raad) en weet als gebruiker als geen ander hoe daar binnen organisaties mee moet worden gewerkt.

Hans van Mourik, fysiotherapeut is zowel bekend met het technisch aspect als het functioneren met hulpmiddelen in dagelijks en sportief gebruik en is adviseur voor verenigingen en stichtingen.

 

Prothese Unlimited volgt ontwikkelingen op de voet. Prothese Unlimited kan en wil deze kennis delen met organisaties van gebruikers van hulpmiddelen.

 

 

prothese unlimited denkt in mogelijkheden niet in problemen!

 

Regelmatig schrijft Hans van Mourik, fysiotherapeut en ervaringsdeskundige van prothese en orthese over actuele zaken in zijn weblog op pro-orthese.nl [klik hier]